Lite kunglig funk…..

Prince Charles & The City Beat Band – Cash (Money)

Den här figuren var en av mina stora funkidoler ett tag. Dessvärre släppte han i stort sett bara ett album som var nåt att hänga i julgranen. Favoritlåten var Don’t Fake The Funk, men den hittade jag tyvärr inte YouTube så då får det bli den här istället. Sen kan nog tilläggas att studioversionerna är bra mycket tyngre, den här liveversionen gör inte låten särskilt mycket rättvisa.

Annars så går livet på halvfart för den satans ryggen/nacken/bröstkorgen bråkar. Skulle behöva nya nervblockader både på höger och vänster sida i bröstkorgen fast det lär väl dröja innan man kan få det nu när det är sjuksköterskestrejk på gång. 😦 Så jag får droga mig bäst jag kan på egen hand så länge. Men allt blir 1000 gånger jobbigare när man har konstant värk. För den som inte har upplevt det är det lite svårt att förklara men jag kan som jämförelse säga att smärtan i såret efter min navelbrocksoperation var en västanfläkt jämfört med de nervsmärtor jag har i rygg/nacke/bröstkorg. Så det handlar om en helt annan sorts smärtupplevelse som tar över hela ens liv på nåt vis. Man blir såsig i hjärnan, inte bara av värken utan av alla mediciner man proppar i sig för att kunna fungera någorlunda. Nåväl, nu är det ju så här så det är inte så mycket att bråka om, kände bara att jag behövde skriva av mig lite, det är ju det bloggen är till för.

Jag får lyssna lite på gamla favvislåtar från förr så blir man lite gladare i alla fall. Vet inte riktigt vad man skulle ta sig till om man inte hade musiken?!?!

Tjillevippen

notbugs

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: