Måste bara ta med den här…..

Barbara Fowler – Knockin’ On My Door

4 Cerwin

Försöker förtvivlat komma på vilket tv-program det var där man använde introt från den här låten som vinjett eller hur det nu var. Minns i alla fall att väldigt många kompisar blev förvånade över att det faktiskt var taget från en riktig låt. Ja, så var det på den tiden när allt inte fanns tillgängligt via nätet. Fast inte ens i vår informationsålder är det alltid så lätt att luska reda på saker och ting. Googlade för att se om jag kunde få reda på vilket tv-program det rörde sig om men det gav nada. Får se om minnet kommer tillbaka, annars får man väl fråga nån av kompisarna som var med på den tiden ifall de minns.

Hur som helst så är det en riktigt skön discolåt med ett grymt driv och den är klockren att släppa loss i ett par Cerwin Vega. För den som tycker att låten påminner en hel del om Sinnamons ”Thanks To You” så är det inte så konstigt. Det är samma snubbar som ligger bakom och Barbara Fowler var för övrigt en av medlemmarna i Sinnamon. Det som är lite intressant i sammanhanget är att man dammade av låtkonceptet hela tre år efter att ”Thanks To You” kom när man gjorde den här låten. Uppenbarligen så måste man trott att man hittat en formel som fungerade.

Annars så sitter jag just nu och stör mig på ett tradigt rockband som repar i gamla rörmokeriet som ligger rakt över gatan där jag bor. Hade inte brytt mig om de spelat nån kul musik men det här är bara tradig rock av ett slag som jag inte alls förstår mig på. Långsamma låtar med ackord som upprepas i all oändlighet. Nåväl, de får väl repa på, jag tänker inte klaga, jag trivs bättre med att reta upp mig på avstånd. En annan bidragande orsak är att jag knappast kan klaga med tanke på hur jag emellanåt släpper loss mina monster och spelar disco för hela grannskapet. Man ska inte kasta sten när man har ett par Cerwin Vega, eller hur var det nu igen?

Tjillevippen

notbugs

Annons

Ett svar

  1. […] Mest lästa inlägg Svenskt 80-talHär snackar vi partymusik…..Smart drag Fritidsresor…..OmEtt stycke musikhistoria…..Glömde ju…..Pianolektioner…..Baby DollMåste bara ta med den här…..Discoklassiker […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: