Fluga på väggen…..

Haddaway – What is Love

4 Cerwin

Var inte så värst förtjust i den här låten när den kom men den har vuxit med åren. Påmindes om den nyss när jag läste Aftonbladet. Haddaway lyckades nämligen bli utslängd från stället där han skulle uppträda tillsammans med Dr Alban. Än en gång så skapar det en otrolig nyfikenhet hos mig. Vad hände egentligen och fanns det ingen i närheten som kunde upplysa vakten om vem det var han slängde ut? Hade inte varit så tokigt att vara en fluga på väggen i det läget och se vad som hände.

Tjillevippen

notbugs

Annons

2 svar

 1. Aftonbladet är ej längre en nyhets tidning de är en ren skvaller tidning som har 0 koll.

  1. Kvällen var grymt bra ös och inget fiasko förutom att de blev en dispyt mellan vaktern och Haddaway.
  2. Haddaway valde själv att gå då han kände sig dåligt behandlad.
  3. Singeln heter inte ”Something good its on its way” den heter I love the 90´s

  Ibland undrar man verkligen hur långt man kan gå i svensk media, får man skriva precis va som helst för att att kunna kränga några extra tidningar.

  Reportern har ju bara bläddrat på nätet …ohha den heter visst Something good its on its way….de har inte ens kollat den officiella hemsidan http://www.dralban.com där de står klart och tydligt ” i love the 90´s” Detta säger väl en hel del…

  / Johan…som var där på plats under hela kvällen. Vart var aftonbladet ?? gäsp….

 2. Jag tackar och bockar för den rapporten. Det var ju ett steg närmare min önskan att vara en ”fluga på väggen”. Skrev för övrigt i ett tidigare inlägg att det skulle vara intressant att följa kedjan när en sådan här ”nyhet” uppstår och följa varje steg från att nån kommer på att skriva om ”nyheten” och hur det går till hela vägen fram till oss läsare. Jag tror man skulle bli ganska mörkrädd om man fick bevittna hela kedjan. Hur som helst så är det bara att inse att Aftonbladets Klicknyheter får man ta för vad det är, modernt skvaller utan nån källkontroll whatsoever.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: