Radioman Serping…..

Vinjett – Radioman Serping Nattshow Återkomsten

header_01-resized 3 Cerwin

Fick en kommentar idag, på ett tidigare inlägg, från en kille som oxå var frälst på Radioman Serping Nattshow när det gick. Då kom jag på att jag ju kunde snickra ihop en liten nostalgisnutt åtminstone. Så här är vinjetten till det absoluta sista programmet med Radioman Serping. Ska vid tillfälle kolla upp när det var men så här rätt upp och ner misstänker jag att det sändes sent på våren eller början på sommaren 1991. Vi hade i alla fall med oss bandet med det sista programmet då vi åkte till Gotland för att fira midsommar 1991.

Tjillevippen

notbugs

4 svar

 1. Så ska det låta…underbart! Jag har nog sista programmet som sändes 1989 tror jag…ska leta lite. Annars har jag Valborg 89-04-27.

 2. Letade i bandhögen nu på morgonen. Det allra sista Radioman Serping som sändes var specialaren som kallades ”Radioman Serping – Återkomsten” och det programmet sändes den 7:e juni 1991. Det är från det programmet som vinjetten i det här inlägget är ifrån för övrigt. Ska leta vidare i högarna och se vad det är för andra inspelningar jag har. Det är inte så många, kanske 4-5 som finns kvar någorlunda kompletta.

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Drog mig till minnes att jag faktiskt för längesedan skickade ett mail till P3 och frågade när den första nattshowen sändes och fick svar av Radiomannen själv. Svaret på min fråga är oktober 1987. Kanske inte speciellt intressant information men dock. Dessutom minns jag att sista låten som spelades i nattshowen var samma som första låten som spelades 1987. Oj, vilken låt var det nu…måste tänka…men kommer snart på det.

 4. Vore intressant att veta vilken första/sista låten var. Ska kolla vilken som var sista låten i Återkomsten ifall det kanske var samma.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: