Tebax…..

Amii Stewart – Jealousy

header_01-resized 4 Cerwin

Med ett sånt intro kan det inte bli annat än högt Cerwinbetyg. Att sen låten är asbra är ju bara en bonus som vanligt. Förflyttas tillbaka till tonårsdiscot på Centrumgården i Västervik när jag hör den här låten. Var i princip stamgäst där under den korta period som man var hänvisad dit för att man var för liten för att gå på 15-årsdisco osv. Men 1980 slog ju Mayday upp portarna och då var det det som gällde även fast jag inte hade åldern inne. Men man lyckades komma in ändå, något som retade många äldre som tyckte att vi småglin inte hade där att göra. Ja, den svängen går nog alla ungdomar igenom och i efterhand så kan man ju skratta åt det men på den tiden var det lite mer allvar på nåt vis.

Är förresten hemma igen efter att ha varit och hälsat på föräldrarna i V-vik ett par dagar. Passade på när jag blev lite piggare för man vet inte när man blir dålig härnäst så då får man passa på när man är hyfsat pigg. Trevligt var det i alla fall och väldigt roande oxå för mina föräldrar som är 75 (far) och 72 (mor) år håller på att planera för en kryssning nästa år och deras gnabbande om var, hur och gud-vet-vad är riktigt underhållande. Ser fram emot att få höra vad det blir till slut. De har blivit ena riktiga kryssningslejon, fast i höst ska de göra Nordamerika under några veckor och avsluta med en vecka på Hawaii om jag inte tar helt fel. På kryssningen i vår så vill de i alla fall avverka Australien och Nya Zeeland för då har de klarat av alla kontinenterna. De har varit ute på en hel del resor genom åren och egentligen borde både min mor och far starta varsin blogg och berätta om sina resor.

Själv siktar jag på att försöka komma till Jalta nästa sommar, väntar närmast på svar på en förfrågan jag skickat iväg om en tvåveckors vistelse. Får se vad jag får till svar och om det passar. Tror i alla fall att min kropp mår bra av klimatet där för när vi var på vår flodkryssning i Ukraina härom året så mådde jag riktigt bra i kroppen och hade inte alls lika mycket ont som jag brukar. Det var ju då jag upptäckte vilken pärla Jalta är och sedan dess har jag velat åka tillbaka helt enkelt.

Tjillevippen

notbugs

2 svar

 1. Hej!

  Blir det något Jalta? Funderar själv på att åka dit och tar gärna emot tips, tack.

  Ha De Joakim

 2. Hej, hej å välkommen till bloggen!

  Har fått skjuta mina Jaltaplaner på framtiden. Försökte göra en preliminärbokning i slutet av sommaren men fick då veta att de hade stora problem med valutasvängningar så det gick inte att få några klara besked på nånting, och sedan dess har finanskrisen slått till vilket iofs borde gynna oss som åker från Sverige, men jag har gjort om mina planer lite så jag siktar på Jalta lite längre fram om ett par 3-5 år. Om du vill ha tips så kan du droppa ett mail till notbugs (at) notbugs (punkt) com så ska jag försöka svara så gott jag kan.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: