Johnny gillar inte jazz…..

Johnny Hates Jazz – I Don’t Want To Be A Hero (12″ Extended Mix)

header_01-resized 4 Cerwin

Slumpade fram den här pärlan med min WinAmp för nån timme sen och sen dess har jag lyssnat på den ett otal gånger för den är så uttans bra. Hade med den en gång på gamla bloggen men den är tillräckligt bra för att vara med en gång till. Det är en sån låt som jag aldrig tröttnar på, speciellt inte den här versionen.

Är annars inne i ett grötstim och är rätt seg i kroppen. En del beror nog på vädret men sen är det nog en vanlig svacka som jag är inne i helt enkelt. Men jag tog lite kraft igår och hängde med en kompis till Jönköping för att handla. Han skulle leta efter en router och då ville jag passa på och kolla efter nya möbler till min balkong. Så jag medicinerade mig till ett hyfsat skick och tog den pärsen, man får göra så ibland även om det kommer surt efter.

Men nya balkongmöbler blev det men kompisen hittade ingen router, däremot en röjsåg som han slog till på. Sen fick han mina gamla överväxta balkongmöbler att ha ute vid sin stuga i skogen där han bor. Går alltid åt extrastolar om det är fest osv, och det var ju inget fel på dem, de var bara överväxta med mossa å annat grönt slem efter att ha stått ute på min balkong i ur och skur ett par år.

Så till mina nya möbler letar jag nu nåt smart överdrag eller liknande för jag har inte så bra ställen att förvara dem på under vintern. Kan iofs släpa ner dem i källaren men de får inte plats i förrådet och då finns alltid risken att nån helt enkelt plockar med dem. Vi har haft en hel del påhälsningar i källarutrymmena fast än så länge har de låtit bli förråden.

Oj, det blev en lång harang om balkongmöbler och annat. Idag har jag ägnat mig åt att återhämta mig men är rätt seg fortfarande, får se hur det känns i morgon.

Tjillevippen

notbugs

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: