En Soul Cornerpärla…..

Harvey Mason – We can start tonight

header_01-resized 3,5 Cerwin

Satt och lyssnade igenom lite gamla Soul Cornerkassetter tidigare idag och ramlade på den här pärlan. Harvey Mason är nog annars mest känd för sin discodänga Groovin’ You. Men den här är i mina ögon snäppet bättre då det är den typen av glad popsoul som jag lyssnade så mycket på i början av 80-talet. Undrar hur livet sett ut utan Soul Corner? Mats Nileskär var ju mer eller mindre husgud när det gällde att inspirera en annan musikaliskt.

Tjillevippen

notbugs

2 svar

  1. Åh, jaaaa!! Vad hade livet varit utan Mats Nileskär?!?!? Jag spelade också in en massa kassettband, satte t.o.m. min mamma på att spela in när jag åkte utomlands en hel sommar (tydliga instruktioner hur stereon skulle skötas: steg 1. Tryck på den här knappen..). Hon var helt fantastisk och missade inte en enda vecka – det var guld att komma hem och lyssna igenom de där banden!

    Tack för att du lägger upp skön musik!

  2. Det låter som du har en riktig höjdarmamma. Hade nog oxå försökt mig på nån sån lösning om jag skulle varit borta en längre tid när det begav sig. För Soul Corner var ju lite av ett livselixir. Har så uttans kul nu när jag lyssnar igenom mina gamla band och minnen som man trodde man glömt poppar upp till höger och vänster.

    Tjillevippen

    notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: