Lite franskt tunggung…..

Yelle – A Cause Des Garçons Tepr Remix (Long Version)

Det här är en låt som jag bara trillade över härom dagen. Denna dansremixen är den klart bästa och jag ska så småningom leta reda på den i nån av mina favoritbutiker på nätet för den hör helt klart hemma i min musiksamling.

Kämpar annars med den förlamande tröttheten som inte verkar vilja ge med sig. Var tvungen att gå till apoteket förut och det kändes som jag var en sömngångare när jag gick dit. Prova att sätt klockan på väckning mitt i natten och så går du upp direkt och ger dig ut för att göra nåt viktigt så får du ett hum om hur det känns. Skillnaden är bara att för mig känns det hela tiden som jag precis gått upp, man vaknar aldrig riktigt till.

Annars har jag lite grejer att fixa idag inför min resa på måndag. Tänkte skala av håret på skallen så man är nyrakad och fin när man åker bort. Sen ska jag lämna lite tomater till grannen istället för att de ligger och blir dåliga. Tänkte oxå be henne att handla lite åt mig så jag har vad jag behöver när jag kommer hem. Brukar annars vara det jobbigaste med att komma hem från en längre resa just att man i princip direkt måste gå ut och handla. Då är det bra att ha goda grannar som ställer upp. Men innan jag drar igång med allt detta så ska jag ta mig en middagslur och med lite tur så är jag lite piggare sen i eftermiddag när jag vaknat från den.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: