Alltid där…..

Incognito – Always there

Ja, det blir lite tunt med blogginlägg nu när jag är på annan ort. Men jag försöker smita in ett och annat när jag har tid och möjlighet. Kämpar på med min träning annars men senaste dagarna har nerverna i nacken bråkat så jag haft så satans ont ut i axlar och armar och då är det inte riktigt läge att sitta vid en dator och skriva. Men idag känns det något bättre så då tar jag en liten stund framför datorn och hoppas att det inte kommer surt efter i form av mer värk.

Annars så var jag på en lite kortare utflykt igår, lördag. Jag tog bussen in till Halmstad på morgonen för att shoppa lite. I mitt fall innebar det att strosa runt på Clas Ohlson i nån timme. Handlade bl.a sånt papper som jag använder när jag tycker upp t-shirts. Deras ”eget” papper är det överlägset bästa att använda till sånt. Köpte märkespapper i början för sådär 10 år sen men sen provade jag den här budgetvarianten en gång och upptäckte att det var helt suveränt. En av de första tröjorna jag tryckte för ca 8 år sen börjar först nu bli lite blekt i trycket och då har jag använt den väldigt mycket. En annan fördel är att detta trycket på nåt vis smälter ihop med tröjan bättre så det lixom sitter mer rejält. Med andra tryckpapper kan man mer få känslan av att trycket är klistrat på tröjan.

Nog om tryckpapper för tröjor, jag hittade lite andra pyssliga saker oxå, bl.a köpte jag två set för att göra egna musmattor. Brukar alltid funka som present att man snickrar ihop en musmatta med motiv och ger bort. Sen bidde det lite lamineringsfickor som man inte behöver ha nån lamineringsmaskin till. Har iofs länge funderat på att skaffa en lamineringsmaskin men det har inte blivit av och jag vet inte riktigt var man skulle få plats med den. Man har ju så mycket prylar vid skrivbordet som det är lixom. Avslutningsvis så passade jag på att handla lite batterier, de har en budgetvariant som är kanonbra och som jag brukar använda till allehanda bärbara prylar.

Ja, utöver Clas Ohlson strosade jag runt lite, kollade in Tre-butiken och kollade upp hur det blir när bindningstiden på min mobil går ut. Var även inne i Telenors butik och frågade om en ny tjänst som de precis har släppt. Har lite funderingar på hur man ska kunna optimera telefonbiten därhemma. Kommer säkert att återkomma till detta.

Även om jag inte var inne i stan så många timmar, åkte dit 9:15 och kom tillbaka vid 13:00 så var jag helt slut när jag kom tebax. Är inte van att vara igång på det viset så länge och blir så fruktansvärt trött av att gå så mycket och av alla intryck, så jag fick ta en rejäl tupplur sen på eftermiddagen. Sen hade vi få som är kvar här över helgen lite samkväm framför tv’n och pratade och hade allmänt trevligt.

Nu känner jag att det börjar bråka i axlarna så det är bäst att jag slutar här och nu innan det går helt överstyr.

Tjillevippen

notbugs

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: