I väntan på……

Loveland – Dont Make Me Wait (Full On Vocal Mix)

Befinner mig allmänt i väntan på olika saker. Började skriva en lång harang om min nacke å bröstrygg och tillgänglighet inom vården men insåg sen att det skulle bli en väldigt lång utläggning i ämnet så jag lade ner den grejen.

Ska istället drömma mig bort lite idag. Tänkte parkera mig i soffan och vila rygg å nacke å glutta i lite resekataloger som jag tog hem i samband med att jag skulle åka till Gran Canaria. Jag kommer förmodligen sluta som charterjunkie, något som är lite av en paradox för jag har alltid sneglat lite snett på själva chartergrejen och tyckt att det inte är något ”riktigt” sätt att resa på. Men nu när kroppen inte funkar som den ska och man har begränsat med ork så är det rätt skönt att kunna resa och veta att från det att man kliver på flyget tills man landar på hemmaplan igen så har man inga större bekymmer utan det mesta är serverat.

En annan detalj som jag gillar med charter är att man får tillfälle att studera människor. Jag är otroligt fascinerad av att studera olika typer av människor och lixom sortera in dem i olika kategorier. Ett intresse jag delar med min äldsta syster som jag kan prata väldigt länge med om just detta ämne. En sorts amatörantropologi kan man kalla det hela för.

Känner nu att jag suttit för länge och skrivit för nu börjar det sticka i armarna (sockerdricka) å det är ett tecken på att det är dags att lägga av. Får se om jag återkommer senare idag, känner ju att jag har lite att ta igen på bloggen eftersom den blev lite eftersatt då jag var på Spenshult.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: