Kärleksstöld…..

Game – Gotta Take Your Love

Så tar vi med en låt som jag aldrig hört innan, åtminstone inte vad jag kan minnas. Men den är ju helt klart i samma stuk som de flesta låtarna man lyssnade på under första halvan av 80-talet. Den hade helt klart platsat på favoritkassetten jag hade i min freestyle när jag cyklade till sommarjobbet på Lysingbadets campingplats i Västervik.

Hade för övrigt en enhjuling som jag cyklade på rätt mycket på den tiden och nån gång fick jag för mig att cykla med den till Lysingsbadet när jag skulle jobba. Men jag kan ju lugnt säga att det var nåt som jag inte gjorde om. Att cykla lite över 3 km på enhjuling med lite uppför och nerförslut är aningen jobbigt. Värst var det nog när jag skulle åka hem efter att jag jobbat och visste vad jag hade framför mig.

Så efter det påhittet så blev det inga fler långrundor på enhjulingen utan mer skojåkning. Enhjulingen skänkte jag bort sen när jag flyttade från Stockholm till Eksjö i mitten på 90-talet. En av flyttgubbarna fick den, fast han kunde inte cykla på den, men tänkte försöka lära sig. Hann för övrigt att flytta 5 gånger åren 89-96 och därefter har jag lyckats hålla mig på plats, och inte har jag några planer på att flytta heller, fy vad jobbigt det skulle vara med alla prylar man har. Dessutom trivs jag grymt bra där jag bor nu, går knappast att bo mycket bättre.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: