Supermodell…..

RuPaul – Supermodel (You Better Work) (12″ ReMix)

Det här är en riktigt kul låt, den är så underbart gaykitschig så man blir bara glad. Är lite avis på gayvärlden för de har en uttans bra musiksmak, men det hindrar ju iofs inte mig från att ha samma musiksmak. Däremot finns det inte så många i min ”heterovärld” som gillar samma musik som jag. Oftast är det tjejer alternativt andra killar som varit i DJ-svängen precis som jag själv. Det intressanta är dock att när jag växte upp i Västervik så fanns aldrig den kopplingen mellan gayvärlden och dansmusik i min sinnevärld. Jag och mina kompisar slukade all dansbar musik med hull och hår utan några fördomar.

Så det är egentligen lite synd att kopplingen trots allt ligger där och lurar för jag tror att det är många som är rädda för att bli utpekade som spelare för det andra laget bara för att de råkar lyssna på glättig dansmusik, och då menar jag naturligtvis disco, house osv. Tänk så skönt om man kunde strunta i dylika konventioner och bara gilla musiken för vad den är, ett glädjepiller som gör gott för kropp och själ oavsett vilken läggning man har.

Tjillevippen

notbugs

Ett svar

 1. så sant, på sätt och vis, har inte tänkt så förut, men nu när du säger det så ser jag,
  men e´de nå´n som kan partaja o ha kul och bjussa på sig själv så är det ju folket i de här kretsarna!
  jag tror att har man varit tvungen att ta itu med sig själv och komma fram till sin egen bild av hur man är och vill vara och leva så kan man släppa på mycket ”tråk” som förutfattade meningar och fördomar! och bara ha kul! jag upplevde aldrig att de här stilarna var särskilt utmärkande för ”gaykulturen” men den å andra sidan fanns liksom med överallt i denhär sta´n så det var inget konstigt i det för en annan…
  tänker på en helt annan musikstil som jag återupptäckt ur gömmorna häromkvällen och det dras ju paralleller här också…nämligen Queen och Freddy Mercury…lyssna bara på ”Who Wants to live forever…”
  lite sakralt nästan…
  vi minns branden på Backaplan här i sta´n nu i veckan som går, nu är det tio år se´n…man blir påmind om att man ska va´snäll med varandra, medans tid är.
  ha det gott! keep on the good work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: