Skaffa ett liv…..

Soul II Soul – Get A Life

Nu har jag inget speciellt att skriva om som kan anknyta till rubriken på detta inlägg. Kände mest för att ta med den här låten för att den är så uttans bra helt enkelt. Börjar annars känna att vardagen kommer tillbaka efter allt flängande sista veckorna. Även om det är kul att uppleva lite annat så är det trots allt skönast när man är hemma i vardagen.

Det jag nu närmast ser fram emot är att få en omgång sprutor på måndag. Ska få nervblockader i bröstkorgen och får ta en sida i taget. Man injicerar då alkohol rätt in i nerverna så att de fräts sönder och sen tar det 6-8 månader innan känseln kommer tillbaka. Gör apont när man får själva injektionerna även fast alkoholen är uppblandad med bedövningsmedel, men det är värt den plågan för man mår så mycket bättre eftertåt. Så efter den proceduren så är det lite som att gå omkring med en tandläkarbedövning i bröstkorgen ifall nån undrar hur det känns. Men det som är allra bäst är att jag kan andas mer normalt när jag fått blockaderna.

Nog om detta, det känns i alla fall som jag är tillbaka så pass nu att jag ska kunna uppdatera bloggen lite mer regelbundet. Blir ju ofta så att den får stryka på foten när man inte mår så bra eller har annat att pyssla med. Men eftersom jag i första hand skriver bloggen för min egen skull så har jag inget dåligt samvete ifall det blir några luckor i kalendern över blogginlägg.

Ska dock försöka ta en backup på hela bloggen för det kan ju vara bra att ha ifall WordPress skulle få för sig att stänga igen verksamheten. Då vore det ju tråkigt om alla inlägg bara försvann. Har dem iofs lokalt lagrade eftersom jag använder Windows Live Writer för att skriva inläggen numera. Kan helt klart rekommendera det programmet för dig som bloggar. Lite pyssel att ställa in alla inställningar först men sen är det grymt smidigt att skriva inlägg.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: