Lite go soulfunk…..

Scandal – Love Either Grows Or Goes

Blev lite förvånad när jag ramlade över denna på YouTube. Det är en låt som jag mycket väl känner igen och har hört många gånger, men när jag läser namnet på gruppen så kan jag inte påminna mig om att jag nånsin hört talas om dem. Likaså titeln på låten känner jag inte heller igen, mycket mysko minsann. Men ibland så finns det låtar som bara finns där utan att göra nåt väsen av sig så man lägger kanske inte märke till dem för att de lixom bara finns där.

Märker att den här utläggningen håller på att bli lika flummig som Fashionellas rabblande i mitt favoritprogram Lilla Landet Lagom som gått på Kanal 5. Kan helt klart rekommendera en titt på det, min stora favorit där är Josephine Bornebusch som är så klockren i samtliga roller hon gör. Kristoffer Appelquist är en annan favorit som förgyller denna serie.

Josephine Bornebusch fick jag upp ögonen för när hon spelade reseledare i SVT’s serie Playa Del Sol. En helt klart underskattad serie som kanske inte fick den uppmärksamhet som den förtjänade. Men man kan inte få allt och jag kan ju tycka den är urbra för det. Hur som helst så finns det hopp för den framtida komiken i Sverige när det kommer fram riktigt bra komedienner. Man kan nämligen bli lite less på alla manliga komiker som bara tar plats och då känns det tryggt att det finns intelligenta och roliga kvinnor som kan visa var skåpet ska stå.

Tjillevippen

notbugs

Annons

3 svar

  1. Rätt tänk där notbugs, verkligen är själv oerhört less på manliga komiker helst om de är ironiska…Men och detta är ett stort men det finns några män som lyckats förmedla komik av högsta klass ofta med undertoner av allas våra tillkortakommanden,,, Det är en humorgrupp från Ume KLUNGAN! iofs är medlemmarna från början från olika delar av vårt avlånga Svedalamen de träffades på Ume universitet och startade sin succefyllda väg på detta sätt… De är även en del av dem i Klungan som gör radioprogrammet i P3 MNK(Mammmas Nya Kille)…så hasta dig att sök dem på tuben eller lyssna på P3 Humor annars sänder de idag på samma kanal mellan 16-18. Gör det och du får höra all sköns dialekter här uppifrån norr.// Mvh A

  2. Ska kolla in P3’s podarkiv, där brukar de ju ha en hel del program sparade som man kan ladda hem och lyssna på efter behov. Kom dessutom på ännu en lista som jag skulle kunna göra och det är listan över bra och dåliga svenska komiker.

    Tjillevippen

    notbugs

  3. Oki ha en bra onsdagskväll//A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: