Man blir lite partysugen…..

Roach Motel – Movin’ On (Correct House Mix)

Ännu en 90-talare som får det att spritta i benen lite smått. Känns oxå som en riktig vårlåt på något vis. Inser mer och mer att det nog snart är dax att snickra ihop ett litet mix med alla favoriter från mitten på 90-talet. Har gjort några sådana tidigare, men den här gången är jag inne på att göra ett megamix så då blir det snuttifierat till max vilket oxå innebär mer jobb. Mitt technomix som jag gjorde för några år sen tog ju hela tre månader att få ihop så det lär ju knappast ta mindre tid den här gången. Får se om jag får ändan ur vagnen så småningom, brukar oftast vara svårast att komma igång.

Tjillevippen

notbugs

2 svar

 1. ja, det blir man!
  som vanligt blev jag helt hysteriskt nostalgisk här i housemusiken! sicket ös!
  hoppas din Valborg och 1:a maj varit trevligt!
  här har det mest varit till att vila upp sig efter 1:a majs fotbollcup:ande, man är bliven ”fotbollsmorsa” numera, bara å gilla läget och supporta!
  Gott för dig med en ny vända till S-hult. Det är du väl förunnad!
  själv avvaktar jag och kanske söker till våren -10 i stället, E. börjar på mellanstadiet till hösten och det är en del meck med det så jag får hållas hemma tror jag, som tur e´så har jag lyckats fortsätta uppåt-trenden och tränar och står i!
  tack som valigt för din underbara blogg!
  ha det! / p.

 2. Oh, vad kul att höra av dig igen. Ja, man blir väldigt lätt nostalgisk när man hör alla gamla bra låtar. Jag har väldigt kul när jag letar material på YouTube vill jag lova. Man hittar så mycket kul som man glömt bort men som väcker alla möjliga minnen till liv.
  Hur som helst, det ska bli skönt att få komma till Spenshult igen, det blir mitt fjärde år på raken. Så man får se vilka man träffar på den här gången. Men du får ha det bäst så ska jag försöka göra mitt bästa för att fortsätta hålla igång bloggen med nya nostalgitrippar.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: