Lite pianohouse en fredagskväll…..

Judy Cheeks- As Long As You’re Good To Me (Love To Infinity Classic Paradise Mix)

Kände för att hoppa fram lite i tiden och ta med en fläskig pianohouselåt signerad Love To Infinity. Ett remixkollektiv som har jobbat med de flesta av dagens superstjärnor. Fast i mina ögon är deras bästa produktioner de remixar som de gjort för mindre kända artister typ Judy Cheeks, som mest varit känd inom den smala krets som gillar house.

Det finns dock en remix de har gjort med en stor stjärna som sticker ut och det är They Don’t Care About Us med Michael Jackson. De har där lyckats ta en riktigt risig låt och få till den till en underbar dansgolvspärla. Bara för det så måste vi ta med den här och nu:

Michael Jackson – They Don’t Care About Us (Love To Infinity’s Classic Paradise Mix)

Tycker annars att det är rätt tragiskt hur han kunde dö så plötsligt och med lite eftertanke så tror jag att han hade ett väldigt tuff liv. Eftersom jag inte vet hur hans liv var mer än det man läser och hör från media så kan jag inte bedöma hurdan han var. Jag antar att enda sättet man kunnat få veta vad som var sant och inte sant av allt som skrevs hade varit att lära känna honom själv, något som nog inte hade låtit sig göras alltför lätt. Så jag lämnar den saken därhän och konstaterar att han var en otroligt duktig artist och det är en enorm tragik för hans barn och familj att hans liv skulle sluta så i förtid.

Tjillevippen

notbugs

Annons

2 svar

 1. Tack för två bra tips!

  Just house-musiken är inget som jag direkt älskar, men inom alla genres finns det bra musik – och det är super att få tips på vägen!

  MJ-låten är, precis som du skriver, ingen toppenlåt i original. Här har den helt plötsligt blivit en superlåt!

  DICK

 2. Housen har för mig blivit ett naturligt spår att följa efter discon så att säga. Mest förtjust är jag i pianohouse av den typen som t.ex Love Infinity brukar snickra ihop. Sen finns det mängder med annan bra house men jag är väldigt kinkig med vad jag gillar och inte gillar. Men det ska ha en släng av disco i sig och funka på dansgolv, då börjar jag bli intresserad. Apropå MJ-låtar så finns det en suveränt bra remix av låten Scream som han sjöng ihop med syrran Janet. Ska se om jag hittar den, i så fall kör jag den i nästa inlägg.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: