Ljuva 90-tal…..

Tanya Louise – Deep In You (Stone Club Mix)

Stonebridge vår svenske überguru, som hade sin storhetstid i mitten på 90-talet, snickrade ihop en hel drös bra låtar och den här hade jag helt glömt bort. Men den är ju uttans bra och har det där klassiska Stonebridgesoundet som tog över dansgolven helt ett tag under några år där i mitten på 90-talet. Hittade en annan godisbit när jag satt och lyssnade på den här, även den signerad Stonebridge.

 

Robin S – Back It Up (Stone & Johnny Boys Club Mix)

Robin S var ju den tjejen som fick sitt stora genombrott tack vare just Stonebridge och hans suveräna produktion av Show Me Love och Luv 4 Luv. Ja, hon gjorde ju lite fler låtar än de två, bland annat den här, men det är de två låtarna som gjort det största avtrycket på det musikaliska minnet.

Om ni undrar var jag håller hus emellanåt när det inte blir några inlägg så är jag oftast liggandes för ankar helt enkelt. Har ju mina bra och dåliga perioder och det är tyvärr inte så mycket mer än att försöka rida ut de dåliga perioderna. Men nästnästa vecka ska jag åka till Reumatikersjukhuset i Spenshult för lite rehab, något som brukar göra gott för en gammal sleten och trött kropp.

Tjillevippen

notbugs

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: