Back in business…..

Wanda Walden – Don’t You Want My Lovin’

Sänk volymen det första du gör när du försöker lyssna på det här klippet. Det är nämligen helt galet överstyrt vilket är lite synd på en så bra låt. Har haft med den här låten tidigare och det är en sån låt som jag alltid velat ha på vinyl. Så strax innan jag åkte till Spenshult tog jag tag i den saken och beställde ett begagnat ex. från en snubbe i England. Lite osmart var det iofs för jag kunde ju inte vara hemma och lösa ut paketet när det kom och det är bara 14 dagars liggetid så jag fick hjälp av min snälla granne som hämtade ut det under min frånvaro.

Så nu har jag ett alldeles eget ex. av den här tolvan och jag har precis ägnat en liten stund åt att rippa ner den till en MP3’a så jag kan lyssna på den mer vardagligt. Nu har man bara ett antal hundra tolvor kvar att införskaffa innan man kan börja närma sig ett nöjdhetsläge på den fronten. Lyckligtvis så finns det mesta att få tag på via de suveräna musikbörserna Musicstack och Discogs. Den här låten hittade jag till ett vettigt pris på Discogs men jag har även handlat via Musicstack och upplägget på de båda börserna är ganska snarlikt när det gäller beställningsdelen.

Ja, annars så är man på hemmaplan igen. Kom hem i onsdags men det tog några dagar att landa och egentligen är jag inte riktigt tillbaka på banan än känns det som. Men på tisdag ska jag gå och få lite nervblockader i vänster sida av bröstkorgen och det brukar alltid ruska om en. Framförallt så kommer jag inte behöva snedbelasta ryggen så som jag gjort senaste månaderna. Har lixom lutat åt höger för att slippa det värsta av det onda.

Innan jag åkte hem från Spenshult så hade jag en hel drös med inlägg klara i huvudet, hade en väldig inspiration där men av nån anledning så har allt bara runnit ur skallen, men en del av det kommer säkert tillbaka och jag brukar se det som så att kommer jag inte ihåg en grej jag klurat på så var det säkert inte nåt bra att ha i alla fall.

Annars så längtar jag mest till Gran Canaria för tillfället. Brukar göra det när det känns lite tungt och grått vilket det definitivt gör nu när hösten landat med sin gråa filt som omsluter hela verkligheten. Fast det kan vara rätt skönt oxå med det lite lugnare tempot, fast lite tråkigt att promenera när det blåser och regnar småspik.

Hur som helst så ser jag fram emot att komma igång med bloggandet igen. Det är ett bra tillfälle att lixom samla tankarna när man sätter sig en liten stund och plitar ner inlägg om allt och ingenting.

Tjillevippen

notbugs

4 svar

 1. Welcome back!

  Trevligt med lite nya inlägg – man blir ju alltid inspirerad, påmind om klassiker… plus att du ju lägger upp sånt man aldrig hört förr..

  Undras om detta var Naradas svars`-sång?

  http://www.wat.tv/audio/narada-michael-walden-i-want-1ldwi_1aojj_.html

 2. Jo, jag har en del på lager som jag tänkte pytsa ut framöver. Vad gäller den här låten så är det ju Naradas svägerska Wanda som står för sången så jag tror inte man kan dra alltför höga växlar på låttiteln, fast å andra sidan vet man ju aldrig. 😉 Men det hela spelades tydligen in i samma veva som Sister Sledges All American Girls och jag kan tänka mig att Wanda fick ta över material som av en eller annan anledning inte kunde komma med på Sister Sledges album. Den här kan jag annars tycka hade passat systrarna alldeles ypperligt, fast å andra sidan så hade man ju aldrig fått höra att även Wanda Walden kan sjunga, något som hon gör alldeles kanonbra. 😀

  Tjillevippen

  notbugs

  • Aha, det var Naradas svägersta… jag hade andra tankar jag!

   Du gör nog alldeles helt korrekta iakttagelser när det gäller Sister Sledge och de här låtarna….
   Snacka om att han lånade på ett snyggt sätt från Chic där ett tag. Han var i mina ögon den som gjorde det allra bäst/mest likt Chic!

   När jag körde på disco själv, så hade jag faktiskt TONIGHT, I’M ALRIGHT som startlåt för kvällen!!!!!

   En superhöjdare i mina ögon!!!

   DICK

   • Ja, han var otroligt duktig på att få till helheten och hade ett alldeles eget Chicsound kan man väl säga. Tonight I’m Alright är helt klart en av hans topp 10 och den har ju ett sånt underbart driv så jag förstår att du valde den som öppningslåt.

    Tjillevippen

    notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: