Nu har skörden börjat…..

Endia Johnson – Love Education

Ja, nu har jag satt igång och börjat skörda frukterna efter mastodontrippningen av YouTube-kanalen FFSOUND. Finns makalöst mycket som jag aldrig hört tidigare i den samlingen, däribland den här låten som jag föll för pladask när jag lyssnade på den första gången. Har aldrig hört talas om Endia Johnson innan och har inte ens googlat på henne för att som om det finns någon intressant information att hämta där. Jag nöjer mig med att konstatera att hon kan sjunga och att hon åtminstone fick till en bra låt nån gång på det färgglada 80-talet.

Tjillevippen

notbugs

3 svar

 1. Helt nytt namn för mig också!

  Och det är ju det som är så skoj, ”nya” bra artister som bara dyker upp!

  Efter enträget sökande av dig förstås… 🙂

  DICK

 2. Tja, jag vet inte om det är så enträget, jag sätter bara igång Winamp på slumpuppspelning och sen låter jag den stå och puttra och dyker det upp nåt bra så är det bara att leta upp på YouTube och favoritmarkera så har man den klar sen när det är dags att skriva inlägg. Så det går med någon sorts automatik men jag kan ju inte påstå att det är särskilt tråkigt att lyssna på så mycket bra musik. Har alltid gjort det så det är ibland svårt att föreställa sig hur livet skulle te sig om man inte kunde lyssna på sina favoriter.

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Bara ramlade över en gammal favorit och kom att tänka på dina kommentarer kring att det skulle låta bra i ett par Cerwin Vega….. Ja, den här brukade jag ösa rätt friskt på den tiden
  jag hade anläggning för det:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: