Discotajm…..

John Davis And The Monster Orchestra – Love Magic

Jag har alltid tyckt att namnet John Davis And The Monster Orchestra låter lite småkul. Men John Davis som skötte det mesta av skrivandet och producerandet fick ihop en hel del bra discoklassiker där då denna tillhör mina favoriter.

Har rätt mycket låtar som ligger och skvalpar i listan över låtar som jag av en eller annan anledning vill ha med på bloggen. Den här är en av dem och den tillhör den allra vanligaste kategorin, dvs låtar som jag vill ha med för att de är så uttans bra. Sen finns det låtar som jag vill ha med för att de har en historia som är intressant eller att jag har någon intressant historia knuten till dem som jag vill berätta. Hur som helst så försöker jag få plats med så mycket jag kan men det hindrar inte listan över låtar som jag vill ha med att växa tiofalt snabbare än jag hinner skriva inlägg. Men jag tröstar mig med att det är bättre än om jag suttit utan låtar att skriva inlägg om, hu så jobbigt det hade varit.

Tjillevippen

notbugs

 

2 svar

  1. Var själv ytterst tveksam till vad som kunde dölja sig bakom det namnet, men han gjorde en hel del roliga discohits faktiskt. Även om de kanske inte tål tidens tand så bra som vissa andra.

    Eftersom du skrev disco tajm, så lägger jag inte detta fynd på YouTube. jag har själv nån singel med detta band, men denna funk-pärla var ny… Läcker bas!!!

  2. .. och här hittade jag låten jag själv har på singel. Detta var en längre och mycket läckrare version:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: