Sånt otroligt vackert blås…..

Gregg Wackson – You’ll Fly So High

Den här låten har jag inte haft mer än som en del av ett mix på en samlingsskiva från mitten av 80-talet. Det är en skiva som kom ut som en del av flera volymer och den där man hittar den här låten går under namnet Studio 57 Volume 4. Kan rekommendera en lyssning av den vinylen om tillfälle ges för den är riktigt bra och speciellt gillar jag den remixen av Viola Wills klassiker Gonna Get Along Without You Now som ligger precis före You’ll Fly So High. Dessutom är det mixet som håller ihop de två låtarna inte kattskit med tanke på att det är från 80-talet.

På den tiden vill jag påstå så gick det dussinet skräpmix-vinylsamlingar på varje samling med lite kvalitét. Ja, där har vi ännu en lista att snickra ihop, listan över tidernas bästa vinylmixsamlingar. Kan ju direkt säga en som kommer högt där även om mixarna inte är 100% men det är skivan Prelude Dance som innehåller en rejäl blandning klassiker från etiketten Prelude. Prelude är en av mina favoritetiketter och tillhör ett av de skivbolag som sällan släppte något dåligt ifrån sig. Av alla de hundratals skivor jag hört genom åren från Prelude så kan man räkna stolpskotten på 10 fingrar max.

Ja, man kanske borde göra en lista över tidernas bästa etiketter oxå, där finns ju en hel uppsjö att välja bland så man kan bli snurrig för mindre. Får återkomma till det vid lämpligt tillfälle.

Tjillevippen

notbugs

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: