Überbra svensk musik…..

Spånka Nkpg – What I Need

Det här är en klockren höjdare och finns dessutom i smakerna engelsk eller svensk text. Här fick du höra den engelska versionen som i mina öron känns mer naturlig. Nu när jag letade efter videoklippet på YouTube så hittade jag en annan underbart svängig pärla från det här Norrköpingsgänget.

 

Spånka Nkpg – Work

Finns inte så mycket mer att säga än att det är grymt bra och det gör mig extra glad att det faktiskt produceras bra dansmusik i Sverige. Tyvärr så drunknar den ofta i det stora mediabruset så det är inte alltid så lätt att snappa upp nyheter på den svenska dansmusikfronten. Då får man lägga ner mer tid än vad jag är beredd att offra för att hitta nya svenska pärlor, sorgligt men sant.

Tjillevippen

notbugs

Annons

2 svar

 1. Full pott!

  Nu när jag ser namnet och hör detta minner jag mig faktiskt att jag hört EN låt med dem på P3 en gång i tiden. Just för att gruppnamnet verkligen är udda – särskilt kopplat till musiken!

  Mycket bra! Tackar för tipset!

  Dick

 2. Ja, det är ett udda namn som man inte så lätt glömmer bort. Men tyvärr så drunkar ju den här typen av musik i mediabruset och spelas sällan i mainstreamradion utan man får i så fall leta reda på program som inriktar sig på bevakning av genrén istället. Så det är därför jag nästan aldrig lyssnar på radio numera. Orkar inte lägga ner tid på att jaga reda på de program som bevakar den musik jag är intresserad av. Istället så har YouTube blivit min främsta källa för inspiration oavsett om det gäller ny eller gammal musik.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: