Wow…..

Uptown Funk Empire – Boogie

Jag säger bara Wow om den här låten. Den är tro det eller ej från 2008 men har ett sväng som vore den från mitten på 70-talet. Man kan inte annat än älska YouTube när man lyckas hitta såna här pärlor. Jag var nämligen inne på ett helt annat spår när den här dök upp i listan till höger om kommentarerna. Tänkte att det verkade vara ett intressant klipp, men aldrig hade jag ju kunnat ana att det skulle vara så monstergrymt bra, jag säger bara Wow en gång till helt enkelt.

Tjillevippen

notbugs

 

Tjillevippen

6 svar

 1. … läckert-… och jag fick en omedelbar flashback:

 2. Jo, du har så rätt så, de har båda lite av samma driv i sig. 😀 Lyssnade för övrigt mer på Uptown Funk Empire på Spotify förut och de har ju gjort en hel del bra låtar. Det mesta finns ju dessutom på YouTube så jag kommer nog ta med nåt mer med dem framöver.

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Rätt festligt att man med några år på nacken (som jag) ofta speglar låtar mot nåt man hört. Inte alltid är det relevant, men det blir bara så.

  En sak är säker att du hittar en massa nytt som jag aldrig hört förr i alla fall. Och det är ju en av anledningarna till att man ständigt återvänder.

  Däremot är det påtagligt att fler ”lurkers” borde ge sig till känna och vädra sina åsikter med att ge kommentarer… eller hur???

  DICK

 4. Ja, sen jag började använda mig av Feedjit så är det ju lite lättare att följa var besökarna kommer ifrån och helt uppenbart är att det ju finns en hel del regelbundna besökare som inte gör något direkt väsen av sig. Ska försöka tota ihop något i ett inlägg och se om jag kan locka fram någon eller några av dessa ”hemliga” besökare och få lite mer fart på kommentarsdelen som ju idag i stort sett består av dina och mina konversationer.

  Tjillevippen

  notbugs

 5. Skratt… typ!

  Din blogg är ju den som är drivande i allt detta – men jag tycker det är roligt med dialog också. Därför gör det ju inget om fler kommenterar och ger uppslag och inspiration!

  Gillar variationen i musik-tankar… och det är hur mkt nytt som helst som du lägger in…

  DICK

 6. Ja, det har ju blivit bra mycket roligare att skriva sen du hittade hit och kommer med intressanta kommentarer och info som jag aldrig hade kunnat få ta del av annars. Sen är det precis som du säger, fler kommentarer ger fler uppslag och mer inspiration. 😀

  Det som är så roligt med bloggen är att det känns som att det aldrig finns någon ände på klipp att ha med, har t.ex 927 låtar som jag favoritmarkerat på YouTube varav jag kanske använt ett hundratal. Så det finns mängder med låtar jag redan har hittat som jag vill ha med, men samtidigt så hittar jag ju nya låtar varje vecka så backloggen växer stadigt vilket iofs är ett ganska angenämt läge att vara i eftersom det aldrig är musiktorka.

  Då är det istället så att jag vissa perioder har lite svårare att komma på nåt intelligent att skriva till, men jag känner samtidigt att musiken kommer i första hand och kan jag sen skriva nåt intressant som hör till så är det lite av en bonus.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: