BMW rockar huset…..

BMW – Rock The House

Blev nyfiken på den här låten när den dök upp som förslag på YouTube. Måste säga att jag blev glatt överraskad. Av namnet att döma hade man ju kunnat tro att det är Bayerische Motoren Werke som ställt sig i studion för att rocka huset. Men det är istället ett för mig okänt gäng rappare som snickrat ihop den här skapelsen som ju faktiskt är riktigt bra.

Tjillevippen

notbugs

Annons

2 svar

 1. .. och alltid så härligt se den där typen av etiketter. Inget känt skivmärke, utan nåt obskyrt. Sånt är något man saknar helt klart. När allt är digitalt.

  Jag undrar nu om en gammal svensk favorit som jag gärna skulle vilja ha som mp3. SPIN DA HOUSE och deras ”Check dis out”. Kom nånstans runt 1990 och jag minns att jag körde den rätt ofta när jag hade min lördags-show på radiostationen WABC på Nordirland. Den blev poppis både bland lyssnare och andra dj’s på stationen!

  Minns t o m att jag mixade den med nån Madonna-låt, men just nu inte vilken.

  Inte så att du råkar ha nåt i arkivet???

  DICK

 2. Kollade i samlingen men kunde inte hitta något med Spin Da House, ska dock luska runt lite och se om någon av mina bekanta kan sitta på den.

  Håller med om att det är lite kul med små udda etiketter. Lite av den känslan kan man dock uppleva när man handlar musik digitalt på Traxsource. De skickar alltid med albumart som ofta är av det slaget att man får en lätt nostalgisk känsla. Fast riktigt som den rätta varan blir det ju aldrig. Sen använder inte jag några uppspelningsprogram som använder sig av albumart så det är i stort sett bara när jag köpt låtarna som jag kollat på det. Sen snurrar musiken för det mesta i Winamp.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: