Man blir lite lurad ibland…..

June Evans – If You Want My Lovin’

Lurigt intro på den här låten, man förleds ju att tro att det handlar om en ballad. Sen vaknar det hela till liv och sen när man hör den vokala insatsen sätta igång så blir det till ett enda WOW. Hon har en riktigt skön röst, helt i min smak, märkligt att jag aldrig hört talas om June Evans tidigare.

Ja, som ni märker så är jag ute och samlar på mig en massa nygamla influenser och en av de bästa källorna för sådant just nu är FFSOUND, en YouTube-kanal som jag är väldigt förtjust i eftersom den innehåller så makalöst mycket bra musik helt i min smak. Så nu har jag inte tid att skriva mer, måste lyssna vidare och se om jag hittar nåt annat kul. 😉

Tjillevippen

notbugs

2 svar

 1. Du verkar hittat en guldgruva där.

  En sak är säker – det är hur mkt som helst man missat genom åren, genom att man bott där man bott. Storstadsbesöken gav ju chans att riktigt botanisera bland ny musik – och då få chansen höra okända artister på små märken.

  Annars fick man nöja sig med information från vänner i England och USA. Lyssnade ju också på Invicta, Luxembourg (Benny Brown!), Andy Peebles soul train på BBC…. för att inte tala om Al matthews Discovatin show också på BBC. Vissa gick ju att höra på mellanvåg – däribland Al Matthews. Han gjorde en radioshow som i stil påminde lite om discokänsla…. lite hojtande och en kalrt personlig stil.

  Al som faktiskt är ett one-hit-wonder (förutom att han var skådis):

 2. Jo, det kan nog ha haft en viss påverkan att man bott på en mindre ort. Samtidigt så kan jag konstatera att det inte varit helt av ondo då man kunnat odla sitt musikintresse på ett helt annat sätt än om man bott i en storstad. Att börja som DJ är t.ex förmodligen enklare på en liten ort och man får lite bredare erfarenhet som småstads-DJ.

  Jag upplever ju att nyfikenheten efter ny musik är snäppet större hos mina bekanta med småstadsbakgrund i jämförelse med de som vuxit upp i större städer. Kanske hänger det ihop med att utbudet var så begränsat för oss på den tiden när vi inte hade tillgång till Internet och alla andra kanaler som finns idag? Så istället tar vi igen det nu när vi vet att det finns massor där ute som vi inte upptäckt än.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: