Ge mig din kärlek…..

Fun Fun – Give Me Your Love

Det här är ett underbart undantag när det gäller italoproducerad disco från 80-talet. När det gäller italodisco annars från den tiden så stänger jag helst av öronen när det spelas Modern Talking, Scotch, Fancy, Gazebo och allt annat som där finns i samma genré. Fun Fun däremot var lite i en klass för sig, dels för att det inte var samma typ av disco eftersom Fun Fun är lite mer Hi-Nrg kan man väl säga.

Annars är några av mina absoluta favoriter genom åren producerade av italienare, Change är ett exempel och icke att förglömma så kom ju Black Box i slutet på 80-talet och visade var skåpet skulle stå med en räcka låtar som håller än idag.

Tjillevippen

notbugs

Annons

6 svar

 1. Som sagt, när det blir nostalgitrippar kan tankarna åka åt vilket håll som helst. Här kommer ett sånt bidrag. Av någon anledning tyckte jag det var HELT ok att folket älskade att dansa till denna… enm gladlåt i mina ögon (öron!)…

 2. Sen får vi inte glömma Substitute, kan dock inte bestämma mig för vilken som är bäst. Får nog ta en omröstning vid tillfälle.

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Skratt…. javisst, den kom ju som uppföljare har jag för mig.
  För mig är Dizzy bättre 🙂

  Men vad ska man säga om musikstilen eller gruppen?

  Lite som Bucks Fizz goes disco eller nåt…

  DICK

 4. Ja, Liquid Gold hade ju egentligen passat bättre att heta just Bucks Fizz på nåt vis. Har oxå associerat dem tidigare, vet inte varför men nåt gör att man kopplar ihop dem.

  Tjillevippen

  notbugs

 5. … båda är väl uttryck för champagne… kanske därför 🙂

  DICK

 6. Det har jag inte tänkt på, men det är ju solklart. Tackar för den upplysningen. Ibland ser man inte skogen för alla träden. 🙄

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: