En gammal favorit i ny tappning…..

Bob Baldwin feat. Jocelyn Brown – Somebody Else’s Guy

Vet inte hur många gånger jag nämnt det, men Jocelyn Brown är min absoluta favoritsångerska alla kategorier. Hennes största egna hit var ju just den här låten och då är det lite kul att hon sjunger den i en lite annorlunda tolkning i det här klippet. Det visar på henne storhet och bredd att kunna ge hela låten en lite mer laid-back-känsla. Så högst på listan över liveframträdanden jag vill se är nog en konsert med Jocelyn Brown, det skulle vara en riktigt höjdare. Har ju sett en hel del klipp på YouTube som alla är av ståpälskaraktär när det gäller hennes framträdande.

Tjillevippen

notbugs

2 svar

 1. Hur läckert som helst!

  Hittade precis denna cover – och jag måste säga att här har vi en cover på originalversionen som heter duga. Klart imponerande….
  För att köra en bra cover måste du antingen göra nåt helt eget eller så dra på och ha resurser nog att köra fullt blås…. det har då denna tjej!!!

  Tydligen nån holländsk begåvning..

 2. Får börja med att önska god fortsättning! 🙂 Men för att spinna vidare på din kommentar så konstaterar jag att hon är riktigt grym!!! Att göra en cover på en sådan ikonisk låt är att ge sig ut på hal is, men Glennis gör det galant. Måste helt klart hålla utkik efter henne i framtiden. Har lyssnat runt lite på YouTube på andra låtar hon gjort och hon är klockren oavsett om det är ballader eller uptempo. Föredrar dock henne i uptempolåtar för i covers på ballader är det mest en orgie i wailande och teknik vilket hon iofs visar att hon behärskar till fullo. I det andra klippet du har med syns det att hon helt klart har självförtroende, något som jag tror är väldigt viktigt när man ska hantera ett såpass tungt låtmaterial.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: