Underbar UK Garage…..

Antonio – I’ll Take You There

Återigen en sån underbar pärla som jag bara “råkade” hitta när jag kollade in tipsen från YouTube nyss. Ett riktigt praktexempel när det gäller UK Garage från andra halvan av 90-talet.

Har annars fyllt på min lista med låtar jag vill ha med på bloggen, men har insett att den listan växer betydligt fortare än jag hinner skriva inlägg så det blir ett rejält sållande även om jag egentligen skulle vilja ha med varenda låt. Klurar på att eventuellt göra lite fler multiinlägg, dvs inlägg där jag har flera klipp och då helt enkelt bränna av ett gäng låtar som bara är bra men som jag kanske inte kommit på nåt bra att skriva om.

Annars så brukar ju låtarna i ett multiinlägg ha någon slags relation till varandra, ett typexempel är när jag gör mina recyclinginlägg med originallåt och recyclad version. Men man skulle kanske kunna köra 4-5 låtar som kanske har det gemensamma att de är i samma stil eller har någon annan lite lösare koppling. Eller så blir det ett helt urflippat inlägg med en samling bra låtar av helt olika kategorier. Får se vad jag hittar på, men helt klart är att jag har massvis med låtmaterial att jobba med så det är ingen risk att det blir låttorka på bloggen.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: