Lite disco bara…..

Elkie Brooks – The Rising Cost Of Love

Har varit lite tungt senaste veckan sen jag kom hem från Gran Canaria. Den omgången sprutor jag fick innan jag åkte misslyckades så jag har haft uttans ont i bröstkorgen och därför fått medicinera rätt hårt och då blir det inte så mycket vettigt gjort i det här hushållet.

Men jag har en ny tid på smärtmottagningen på måndag så då hoppas jag att de ska kunna fixa till det hela så man kan fungera lite mer normalt igen. Så det kan bli lite tunnsått med inlägg ett tag framöver tills vi fått rätsida på smärtorna. Men jag har inga som helst planer på att lägga ner utan kommer att fortsätta att blogga även om det periodvid kan bli lite tunt med inlägg. Ett tips är att ni prenumererar på bloggen via RSS så får ni ju uppdateringarna när de kommer så slipper ni gå in och kolla på bloggen manuellt.

Låten i inlägget var en ny bekantskap för mig. Elkie Brooks är inte en artist som varit direkt i fokus på min musikradar genom åren även om hon gjort en hel del bra. Så det kanske är dags att sätta sig in lite mer i vad hon åstadkommit. Kan kanske bli fler inlägg med henne om man hittar nåt mer bra.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: