Gör det…..

Benelux And Nancy Dee – Do It

Det är lite över ett år sedan jag hade med den här låten men den är så bra så den klarar lätt av att repriseras. Iofs ingen direkt sommarlåt i min bok, men nu råkade jag fastna för den nyss när jag satt och letade efter något helt annat på YouTube.

Bor annars i en bastu just nu, 32 grader visar termometern på i min lägenhet, dock inte i sovrummet där jag har AC och behagliga 19 grader. Men jag har beställt en till AC som jag ska ha i mitt kök/allrum, den är dock restnoterad så jag fick besked att leverans sker om 5-10 dagar. Annars så är det en bra pjäs jag beställt, har nämligen kunnat prova på den då jag hjälpte mina föräldrar i V-vik att köpa en likadan. De fick dock leverans dagen efter men det var innan den sista omgången av värme drog igång ordentligt.

Helst hade jag velat ha en modell med kompressoraggregatet utanpå huset, men då jag bor i lägenhet i en k-märkt fastighet så är det inte det enklaste att få tillstånd till sådana operationer. Eftersom huset ligger mitt inne i smeten så får det ju inte bullra heller så det är många saker att ta hänsyn till. Därför är det enklare att köra med portabla maskiner som man har inne i lägenheten och där varmluften blåses ut genom ett munstycke som får sticka ut genom fönstret.

Tjillevippen

notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: