Filmtajm…..

Barry De Vorzon – Theme From The Warriors

Jag var för ung för att få se filmen när den kom, men musiken fick jag i alla fall lyssna på. Så småningom skulle jag oxå få se filmen och jag blev inte besviken utan filmen har kommit att bli en av alla klassiker som man återvänder till med jämna mellanrum. Men jag ska erkänna att det var ett tag sen jag såg den så det kanske är dags att kika på den igen men det kanske är läge att vänta tills nyinspelningen av den släpps någon gång 2011. Då kan man ju se både originalet och kopian på samma gång och se om filmskaparna lyckas med att återskapa den undergångskänsla som genomsyrade originalet.

Tjillevippen

notbugs

2 svar

  1. MInns detta med nån slags blandade känslor. Musiken på soundtracket var både bra… och dåligt. En låt var riktigt riktigt bra, förutom temat, men just nu står de tstill vad det var…

  2. Det var det här soundtracket som fick upp mina ögon för filmmusik. Så sen höll jag utkik efter nya favoriter och en sådan var t.ex musiken till Flykten från New York. Åh, höll på att glömma Giorgio Moroders insatser till Midnight Express, Chase som ju är en riktig dansgolvsklassiker.

    Tjillevippen

    notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: