En tripp till himmelriket…..

Jerry Carr – This Must Be Heaven

Bläddrade lite i bloggen och såg att jag hade med den här gamla favoriten redan 2009, men dessvärre så funkar inte den videolänken längre. Så istället för att fixa det inlägget gör jag ett nytt och på så sätt uppmärksammar den här gamla favvisen. Den till hör gruppen one-off låtar, såna låtar som det lixom bara kommit en av och sen har aldrig den stilen/stuket dykt upp nån mer gång trots att det varit en vinnande formel. En annan sån låt är faktiskt All Night Thing med Invisible Man’s Band.

 

Invisible Man’s Band – All Night Thing

Var ju tvungen att ta med den oxå nu när den ändå kom upp på tapeten. En habil discolåt av bästa märke som var lite av en floorfiller på sin tid. Fast det är knappt nån som vet vad den heter utom oss invigda. Däremot brukar folk känna igen den när man spelar den för dem. Intressant fenomen och jag skulle vilja påstå att samma fenomen gäller för Jerry Carr och It Must Be Heaven oxå.

Nog om detta, nu ska jag lyssna igenom lite mer av den bra musik som jag hittade i en samling jag hade gömd på min hårddisk och som jag helt glömt bort. Bara bra låtar från början av 80-talet. Så det kommer nog dyka upp fler inlägg på det spåret vad det lider.

Tjillevippen

notbugs

Annons

2 svar

  1. Jerry Carr är en höjdare. Troligen hörde jag nog den först när jag hittade den i din blogg!
    Av ngn anledning får den mig att tänka på denna stänkare.

  2. Hej hopp, det var ett tag sen sist.

    Tack för denna, den kan jag inte säga att jag känner igen, men riktigt bra är den. Hade för övrigt en nostalgikväll hos min gamla DJ-kompis ikväll. Han har köpt ett par nya Cerwin Vega XLS-215 som han kör ihop med sina CLS-215 som fått ta den platsen som hans gamla HP-215 hade tidigare. Så det är fyra såna monster utplacerade i hörnen i hans lilla stugkammare plus en CLS-15S sub. Sen drivs det med lite olika feta slutsteg varav det värsta är ett CV-2800. Blev mycket gammal disco, funk å sånt. Kan rekommendera Ben Liebrands Grand 12-inch samlingar. Sånt sjukt bra ljud och det mesta av det bästa från 70-, 80- och 90-talet. http://www.liebrand.nl/grand12/index.html

    Tjillevippen

    notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: