Dåliga pojkar…..

Midi Maxi & Efti – Bad Bad Boys

Ja, vad ska man säga om denna. Den fick ju nu en slags revival genom att den användes i Max Hamburgares reklamfilm för ett tag sen. Misstänker dessutom att den reklamen börjat snurra igen för jag kan inte komma på varför jag skulle komma på att ha med den just nu annars.

Har en historia från verkliga livet när jag och några kompisar träffade på de här tjejerna men det minnet är ännu för pinsamt för att delas i offentligheten. 😉 Får se om jag återkommer till det nån gång i framtiden.

Tjillevippen

notbugs

P.S Fick faktiskt byta video precis efter att jag postat inlägget. Funkar ju inte att bädda in skivbolagets version men en snubbe hade lagt upp den på nytt med embedding som funkade. Men bara 5 minuter efter att jag postat mitt inlägg så var den länken död. Hittade dock en ny länk som funkade men där missar man videon plus att ljudet är lite sunkigt. Det verkar som de kör hårt med utrensningar på YouTube. Helt värdelöst att skivbolagen inte tillåter inbäddning av sina videos. Tänker inte lägga in nån separat länk till skivbolagets video då jag tycker att deras policy suger. D.S

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: