Underbara Delegation…..

Delegation – You And I

Tror jag vid något tillfälle korat Delegations album Eau De Vie till tidernas bästa album och det är nog en bedömning som jag står fast vid. Det är inte många album genom åren som lyckats leverera en sån underbar samling upplyftande låtar som man bara blir glad av. Men nu så såg jag att jag haft det rätt tunsått med bidrag från just det här suveräna albumet och det var jag ju helt tvungen att råda bot på bums. Det här var ju en samling låtar som funkade att spela en efter en på Mayday sommaren 1980 och publiken var mer eller mindre i extas så något magiskt måste det nog vara med musiken trots allt. Blinkar

Tjillevippen

notbugs

Annons

4 svar

 1. Jajamen, vilken höjdare! Snacka om att man spelade denna flitigt. Först kom ju PUT A LITTLE LOVE ON ME som man spelade på disco ofta, sen då när albumet dök upp var man helt såld.

  Hade dessutom glädjen att uppleva dem live i Sundsvall (!). Fick en intervju med dem, och fick då en känsla av att det var Ray Patterson och Ricky Bailey som stod i centrum… den då tredje medlemmen hamnade liksom utanför. Jag blev inte förvånad när man ett halvår senare noterade att han lämnat gruppen.

 2. Nu blir jag avis. 😉

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Jaja, inte nåt att bli avis – du slår mig med hästlängder när det gäller att uppleva livemusik!

  Men helt klart en underbar kväll… inte trodde man att man skulle få uppleva sån musik nästan på hemmaplan!

 4. Hade ju varit en höjdare om du hade kunnat få med dem på efterfest hemma hos dig eller nåt sånt. Tänk att kunna sitta och prata musik och kanske få lite inblick i deras musikskapande.

  Tjillevippen

  notbugs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: