Året var 1982…..

The Limit – She’s So Divine

header_01-resized 3,5 Cerwin

Var på bröllop i fredags så jag är lite mör i kroppen nu. Låg hela dagen igår och har även idag legat mest hela dagen. Det är först nu på kvällskvisten som jag orkat ta tag i saker och ting. Men jag tänkte gå på söndagsfilmen idag så jag kommer ut lite i världen.

Nu till låten som jag har med idag, den är en sådan lyckolåt, dvs den framkallar alltid en lyckokänsla hos mig när jag hör den. Den har så många underbara ingredienser så det är som en enda gräddbakelse. Har för mig att jag tidigare använt bakverksliknelser så vi kör vidare på det spåret. Basslingan är så simpel men brutalt effektiv, sen har vi det underbara gitarrspelet som får det att spritta i benen. Ovanpå detta kommer sen sången som ligger ljus och luftig och därtill alla småinstrument som plingar på med sina egna slingor. Ja, det kan nästan inte bli bättre.

Så den här låten kommer helt klart med på min lista över tidernas 100 bästa låtar. Kan dock inte säga vilken plats den platsar på, måste få ihop de andra 99 låtarna först innan man kan börja ranka. Får ta och börja kludda på den listan snart, har länge klurat på det men inte kommit igång. Har några små funderingar att lösa först innan jag kan sjösätta den idéen.

Tjillevippen

notbugs

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: