Utslagen…..

Margie Joseph – Knockout

Ja, både rubriken och titeln på låten passar rätt så bra med hur jag känner mig idag. Gröt i skallen till max och noll ork i kroppen. Vet inte riktigt varför orken tryter just nu, om det kan vara för att jag inte är behandlad med nervblockader i min bröstkorg på vänster sida. Gamla blockaderna gick ur för några veckor sedan och nya får jag först den 29/9 när jag kommit hem från Spenshult. Så jag är rätt så sne i kroppen just nu då jag lixom lutar mig åt höger, dvs den sidan som jag fick nervblockader på för två veckor sen.

Men som det inte vore nog med eländet i bröstkorgen så bråkar ju nacke, axlar och armar oxå. Så jag tror anledningen till att orken tryter så rejält är att kroppen säger ifrån nu och helt enkelt inte orkar “värka” med och då går ner i nåt slags viloläge. För det känns som jag skulle kunna sova hur mycket som helst. Visst kan det vara skönt ibland men man måste ju ut och handla osv. emellanåt.

Ber om ursäkt för att det här bara blev ett eländesinlägg, men jag kände bara att jag behövde strukturera mina tankar och få ihop någonting vettigt av det hela.

Tjillevippen

notbugs

4 svar

 1. Fullt upp med jobb – därav osynlig ett tag!

  Tipsar nu ändock om några låtar som kanske får humöret uppåt en aning mitt i all värk:

  The favvosar som brukar få mig på gott humör 🙂

 2. Ja, alla tre är gamla favoriter. Speciellt livevideon med Moloko som är en riktig höjdare. Roisin Murphy som står för sången har ju haft en del framgångar som soloartist. Jag skulle vilja säga att hon är lite av Storbritanniens svar på Lady Gaga. Låter ju gott att du har att göra så här i kristider. Har många bekanta som kommit i kläm och som nu får hitta nya vägar för sin försörjning. Verkar som många väljer att starta eget vilket ju bådar gott för framtiden.

  Tjillevippen

  notbugs

 3. Kom på en grej till Dick. Jag lade upp en länk till din podcastkanal i min blogroll härom veckan. Kom på att jag kunde göra så först nån vecka efter att jag pushat för din kanal i bloggen. Har varit inne och lyssnat en del och fått lite uppslag och inspiration till framtida inlägg.

  Tjillevippen

  notbugs

  • Javisst…. jag såg det – men har glömt tacka!
   TACK!

   Jag nådde (positivt och negativt) min limit rätt snabbt, men har inte uppgraderat till PRO – vilket jag ska göra inom kort.
   Dvs siom gratisanvändare är det en maxnivå nedladdning,
   och den kom jag upp i rätt fort!!!

   …laters….

   DICK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: